22_03_29_erdmost_nincskep

Tanulmányi ösztöndíj-pályázatot hirdettek Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Tanulmányi ösztöndíj-pályázatot hirdettek Törökbálinton

10 hónapon keresztül 3600-6000 forint közötti összeget kaphatnak a legalább 4,7-es tanulmányi átlaggal és az osztályfőnök, illetve a diákönkormányzat által javasolt tanulók Törökbálinton, miután ösztöndíj-pályázatot hirdettek a településen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt a torokbalint.hu-n részletezik, ösztöndíjban az a tanuló részesíthető, akinek 2020/21-es tanévi osztályzatainak átlaga – a magatartás és szorgalom nélkül – legalább 4,7-es, rendelkezik az osztályfőnök, valamint a diákönkormányzat támogató javaslatával és nem kap szociális tanulmányi ösztöndíjat.

Azonos tanulmányi eredmény esetén előnyben részesül az a pályázó, aki országos szintű (1-25.) vagy megyei szintű (1-10.) helyezést ért el tanulmányi, művészeti vagy sportversenyeken, vagy két egymást követő évben kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkezik.

A 13. évfolyam átlaga alapján ösztöndíj csak azok részére állapítható meg, akik tanulmányaikat 14. évfolyamon folytatják.

Az ösztöndíj mértéke: 3 600 Ft/hó és 6 000 Ft/hó közötti összeg, a következő tanév 10 hónapján keresztül

Pályázni a törökbálinti Polgármesteri Hivatal Recepciójára 2021. július 15-ig benyújtott, hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapon lehet, melyhez csatolni kell a 2020/2021 tanév végi tanulmányi eredményt és kiemelkedő tanulmányi, művészeti, tudományos vagy sporttevékenységet tanúsító okmányok másolatát.

Hiányos, határidőn túl érkezett vagy a feltételeknek nem megfelelő pályázatok elutasításra kerülnek.

A pályázatok elbírálása augusztus 31-ig történik, a pályázók és oktatási intézményeik 5 napon belül kapnak értesítést a pályázatok eredményeiről.

A pályázati adatlap letölthető Törökbálint Város Honlapjáról a felhívás mellékleteként, vagy beszerezhető és a Polgármesteri Hivatal Recepcióján 2021. június 10-től.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email