22_03_29_erdmost_nincskep

Jelentősen drágult, de még mindig a legolcsóbb az érdi ingatlan

22_03_29_erdmost_nincskep

Jelentősen drágult, de még mindig a legolcsóbb az érdi ingatlan

Az agglomerációban még mindig az egyik legolcsóbbak az érdi ingatlanok, ám mégis drágának minősülnek a korábbi árakhoz viszonyítva. Míg tavaly az átlag négyzetméter ár 650 ezer forint volt, mára ez eléri a 750 ezer forintot is. Az érdi lakáspiac a fiatalok körében a legnépszerűbb a CSOK miatt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Verő Ákos, az Érdi Ingatlaniroda vezető értékesítője volt a Bundáskenyér vendége szerda reggel. A szakértővel arról beszélgettünk, hogy a koronavírus ugyan mérsékelte, de nem döntötte be a lakáspiaci aktivitást, sőt a drágulás sem állt meg, mind az új, mind a használt, mind az albérleti piacon jelentősen nőttek az árak. 

„Nem tapasztalható mérséklődés továbbra sem, és ez mindaddig úgy lesz, amíg az építőanyag piacon napi árak vannak. Míg ma vásárolhatunk fát 160 ezer forint per köbméter áron, addig lehet, hogy holnap ugyanezt 200 ezer forintért kapjuk meg. Ugyanakkor drága a szakmunka is és a telkek árai is az égbe szöktek, ez mind befolyásolja a folyamatos drágulást.” – magyarázta Verő Ákos. 

„Nem irigylem azokat, akik most akarnak ingatlant vásárolni, nagyon nehéz helyzetben vannak. Érdekes, hogy Érd is csúcsra jár az áremelkedést tekintve, de még mindig elmarad az agglomerációs települések között. Törökbálint, Budaörs, Diósd sokkal drágább, még úgyis, hogy Érden is soha nem látott plafonon vannak az ingatlanárak.”

Hallgassa meg az interjút Verő Ákossal, az Érdi Ingatlaniroda vezető értékesítőjével!


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Városgazda munkatársai és a helyi tűzoltók megállás nélkül dolgoznak, hogy a lakosság

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email