ÉRD–Kisvárda Master Good SE – élő közvetítés

Május 7-én, 16 órától védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt vív rangadót a 8. helyezett Kisvárda Master Good SE ellen az ÉRD Arénában a tabellán 9. ÉRD a női kézilabda NB I 22. fordulójában. A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

Az ÉRD–Kisvárda Master Good SE mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

 

 

Az ÉRD kerete
Győrffy Alexandra, Györkös Rebeka (kapusok), Paróczy Sára, Csáki Lilla, Fekete Bozsana, Kiss-Walfisch Mercédesz, Szabó Kitti, Horváth Dóra, Mód Noémi, Király Réka, Kóka Mariann, Sztankovics Réka, Landi Gabriella, Kovács Barbara, Kiss Dorottya Zsófia, Dana Abilda
Edző: Horváth Roland

A Kisvárda Master Good SE kerete
Pásztor Bettina, Leskóczi Boglárka, Mátéfi Dalma (kapusok), Udvardi Laura, Milosevics Tímea, Dombi Luca, Veronika Habánková, Mészáros-Mihálffy Adrienn, Zavaczki Boglárka, Soltész Petra, Siska Pálma, Bouti Fruzsina, Dombi Katalin, Dorota Bacenková, Termány Rita, Szabó Nina
Edző: Bakó Botond

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható! 

„Úgy gondolom, az egész csapat nevében mondhahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, hogy nagyon várjuk ezt a mérkőzést, hiszen végre újra szurkolók előtt játszhatunk! Szeretnénk visszavágni a Kisvárdának a Magyar Kupában elszenvedett vereségért! Nagyon fontos lesz a csapategység, és a védekezés ezen a mérkőzésen, szeretnénk itthon tartani a két pontot!”

– fejtette ki várakozásait a klub honlapján az ÉRD védekezőspecialistája, Horváth Dóra.

„Nagyon nagy visszavágási vágy van bennünk, ugyanis a Magyar Kupában súlyos vereséget szenvedtünk tőlük. Mindenféleképpen szeretnénk ezt most kompenzálni. Az átlövőiket kell semlegesíteni, ugyanis ebben erősek. Úgy gondolom, ha ezt megtudjuk akadályozni és egy jó kapusteljesítmény is van mögöttünk, akkor itthon tudjuk tartani a két pontot!

– fogalmazott az ÉRD csapatkapitánya, Kiss-Walfisch Mercédesz a handballerd.hu-n.

  • A mérkőzést a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szájat és orrot eltakaró maszkban tekinthetik meg!
  • A mérkőzésre a belépőjegy ára egységesen 500 forint! A jegyeket május 7-én, 8 órától kezdik értékesíteni online és az ÉRD Aréna jegypénztárában.
  • A játékosok és mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében a létesítményben tartózkodás ideje alatt kötelező a szájat és orrot eltakaró maszkot viselni!
  • Azt kérik, belépéskor készítsék elő a személyi igazolványt és a védettségi igazolványt.

Női kézilabda NB I, 22. forduló
05.07., 16.00: 
ÉRD–Kisvárda Master Good SE

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink