DVSC-SCHAEFFLER–ÉRD – élő közvetítés

16.30-tól a tabella 8. helyén álló ÉRD a 7. helyezett DVSC-Schaeffler vendégeként vív rangadót a női kézilabda NB I 17. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán. A találkozót a Debrecen Televízió YouTube-csatornáján élőben közvetítik!

A DVSC-SCHAEFFLER kerete
Giegerich, Csapó Kyra (kapusok), Tóvizi, Vámosi, Vantara-Kelemen, Bordás, Karsten, Csernyánszki, Bánfai, Török L., Kovács Anna, Vámos, Petrus, Arany, Deszpotovics, Hornyák D.
Edző: Kudor Kitti

Az ÉRD kerete
Győrffy, Györkös (kapusok), Paróczy, Csáki, Fekete B., Kiss-Walfisch, Szabó K., Horváth D., Mód, Király R., Kóka, Sztankovics, Landi, Kiss D. Zs., Abilda
Edző: Horváth Roland

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható!

A Debrecen nagyon erős hazai pályán, de a csapatunk most jó formában van. Szeretnénk meglepetést okozni a Debrecen csapatának, és akár győzelemmel valamint pontokkal hazatérni! 

– fejtette ki várakozásait az ÉRD jobbszélsője, Király Réka, a klub honlapján.

„Szeretnénk az előző mérkőzésekből a jó és a pozitív elemeket átvinni erre a mérkőzésre is! Egy nagyon nehéz és futós mérkőzésre számítunk! Azt gondolom, hogy kellő koncentrációval és egy nagyon kemény védekezéssel akár pontot, vagy pontokat is tudunk elhozni!”

– hangsúlyozta Csáki Lilla.

Női kézilabda NB I, 17. forduló
05.02., 16.30:
DVSC-SCHAEFFLER–ÉRD
V.: Benya-Hantos Dorina, Rózsahegyi Brigitta

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink