22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb elismerés a Szikrának

22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb elismerés a Szikrának

"Tudatos felkészüléssel az autista emberekért" elismerést vehetett át a szikra tehetséggondozó Egyesület pénteken. Zádori Henrietta szerint, minden ilyen elismeréssel hogy minél több elismerést kapnak, annál több helyen beszélnek az autizmusról.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Zádori Henrietta az ErdMost-nak elmondta, hogy a „Tudatos felkészüléssel az autista emberekért” elismerést azok az intézmények kapják, amelyek elkötelezettek az autista emberek iránt. „Köztudott, hogy mi Érden az autista gyermekekkel és szüleikkel foglalkozunk. Tavaly is és idén is ingyenes fejlesztéseket, szülő konferenciákat, szülőklubot tartottunk, így mi is tettünk azért, hogy pozitív irányba mozduljon el az autizmus megítélése.”

A díjat április 23-án pénteken vehették, de már április 2-án az Autizmus világnapján értesítették őket. „Ritka hogy ezt a díjat szervezet kapja meg, általában intézményeknek szokták ítélni, de ez is egyfajta plusz elismerés, hogy egyesületként mégis minket választottak. Minden egyes elismerés pozitív dolog az egyesületünk számára, azt jelenti, hogy értékelik az erőfeszítéseinket, de fontos az is, hogy akárhány elismerést, akárhány díjat kapunk, annál több helyen beszélnek az autizmusról és az elfogadásról.”

Zádori Heni úgy gondolja, hogy ezeknek is köszönhető, hogyha valaki meghallja, a Szikra nevet, akkor azt már összekötik velük, és azzal, amivel foglalkoznak.  Mint mondta, azt a célt már elérték, hogy mindenki tudja, hogy létezik az autizmus és van egy szervezet Érden, amelyik segít az érintett gyermekeknek és szüleiknek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email