22_03_29_erdmost_nincskep

Köszönet a Hősöknek!

22_03_29_erdmost_nincskep

Köszönet a Hősöknek!

150 egészségügyi dolgozó elhivatott és alázatos munkája jeléül nyerhet pénzjutalmat, melyhez mi magunk is javasolhatjuk egy-egy olyan ismerősünket. Jelölni március 31-ig a javaslat@koszonetahosoknek.hu címen lehet név, munkakör, munkahely és rövid ismertetés mellett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint arról a Magyar Kórházszövetség honlapja beszámolt, a koronavírus-járvány jelentős terheket ró az egészségügyi ágazatban dolgozókra. Az ellátásban résztvevők sem szakmailag, sem pszichésen nem voltak felkészülve a pandémiás helyzetre, ennek ellenére alázattal és elhivatottsággal tették a dolgukat.

A járvány első hullámában a kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársak erkölcsi elismerésére hozták létre a Szent Corona Díjat, amelyet a „Köszönet a Hősöknek” elnevezésű rendezvénysorozaton miniszteriális szinten adnak át a Hősöknek.

A díjat tavaly július 9-én a dél-budai régióban dolgozó 100 orvos, nővér, ápoló, mentős, háziorvos, önkéntes és minden olyan személy érdemelte ki, akik áldozatos munkájával segítette az ellátást a veszélyhelyzet idején.

Idén másodszor adják át a díjat, melyre most Ön is tehet javaslatot. Ehhez nem kell mást tenni, mint március 31-ig jelölni azt az egészségügyi dolgozót, aki munkájával kiérdemelte az Ön háláját. A javaslat@koszonetahosoknek.hu címre a dolgozó nevét, munkakörét, munkahelyét és egy néhány mondatos ismertetést kérnek a jelöltről.

A jelölések alapján májusban 150 egészségügyi dolgozó kaphatja meg a Szent Corona Emlékérmet és a vele járó pénzjutalmat.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email