22_03_29_erdmost_nincskep

Véradás, meglepetéssel

22_03_29_erdmost_nincskep

Véradás, meglepetéssel

Valentin-napi meglepetéssel fogadják a véradókat pénteken a Szepes Gyula Művelődési Központban, 13 és 18 óra között. Az Országos Vérellátó Szolgálat elindított egy nyereményjátékot is, amin a páros véradók vehetnek részt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Az Országos Vérellátó Szolgálat marcipánszívvel köszöni meg a részvételt minden véradónak. Elindítottak egy játékot is: aki február 8-14. között vért ad másodmagával (párjával, családtagjával, barátjával stb), és ezt fotón megörökíti, illetve beküldi (névvel és taj-számmal) a  valentinnap@ovsz.hu címre, annak a fotóját feltöltik az OVSZ facebook-oldalára. A feltöltött fotókra egy héten át lehet gyűjteni a lájkokat – a tíz legtöbb lájkot kapó beküldő között pedig ajándékokat sorsolnak ki. Részletek itt

A járvány időszakában a Vöröskereszt nem fogad ruhaadományokat, pénzbeli hozzájárulással viszont támogathatják a szervezetet – akár az 1359-es adományvonalon keresztül (egy hívás vagy az ADOMANY szó SMS-ben való elküldése 250 forint támogatást jelent). Erről, illetve az online adományozásról és az adó 1 százalékának felajánlásról itt tudhatunk meg többet.  

Elindul a szervezet Covid harcos adománykapánya is: a kétezer forint feletti adományokért cserébe limitált kiadású Covid Harcos maszkot, Superhuman nyakpasszt vagy Fertőtlenítő Hősvegyületet küldenek ajándékba.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email