22_03_29_erdmost_nincskep

Rendőrkézen az elkövető-VIDEÓVAL

22_03_29_erdmost_nincskep

Rendőrkézen az elkövető-VIDEÓVAL

Vasárnap délután bombariadó volt Érden és Százhalombattán. Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta az ÉrdFM 101.3 hallgatóit, hogy az álnéven betelefonáló tettes azt mondta, minden egy nő miatt történt, és nincsen és soha nem is volt bombája.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vasárnap az ErdMost is beszámolt arról, hogy két érdi és egy százhalombattai épület felrobbantásával fenyegetőzött vasárnap délután egy, a 112-es segélyhívóra álnéven betelefonáló férfi. Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az épületek átvizsgálása és kiürítése még tartott, amikor elfogták az elkövetőt.  „Mire az átvizsgálás befejeződött és kiderült, hogy az épületben nincs robbanószer vagy robbanásra alkalmas eszköz, a nyomozók már a férfi vallomását rögzítették.”

Az elkövető részletesen beszélt indítékáról és álnevét is megmagyarázta. Mint kiderült, minden egy nő miatt történt. Bevallotta azt is, hogy nincsen és soha nem is volt bombája, egyszerűen csak mérges volt. Kezdeményezték a  32 éves férfi letartoztatását. 

Videó a férfi elfogásáról: 

Itt hallgathatja meg bővebben, mit mondott Szabóné Berki Bianka:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email