22_03_29_erdmost_nincskep

Biztonságosabb és gyorsabb a betegfogadás a rendelőben

22_03_29_erdmost_nincskep

Biztonságosabb és gyorsabb a betegfogadás a rendelőben

A helyes maszkhasználatot is ellenőrzi az az automata rendszer, ami december vége óta működik a Dr. Romics László Egészségügyi Központban. Az előzetesen foglalt időpontra érkezett pácienseknek ezentúl nem kell sorban állniuk a a betegirányításnál. Egyszerűbben, gyorsabban jelentkezhetnek be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A triázsnál történő hőmérsékletmérés, maszkellenőrzés és kézfertőtlenítés után az érintőképernyő segítségével (TAJ szám megadásával és a rendelés kiválasztásával) bejelentkezhetnek a betegek mostantól a kívánt helyre.

A sorszámot, amit eddig a betegirányításnál kaptak a páciensek, mostantól az auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgata nyomtatja ki. 

Az eddig is külön betegirányítással működő rendelések esetében (lelki gondozó, tüdőgyógyászat, fiziko, röntgen stb) továbbra is közvetlenül a rendelésen kell bejelentkezniük a betegeknek, az időponttal nem rendelkezők, az újdonságtól esetleg idegenkedők részére a betegirányításban dolgozó kollegák segítenek. 

Az ÉRD TV videójában bemutatjuk, hogy működik az auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgata:

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email