22_03_29_erdmost_nincskep

Döntött az egészségház fejlesztéséről a tárnoki polgármester

22_03_29_erdmost_nincskep

Döntött az egészségház fejlesztéséről a tárnoki polgármester

A tárnoki egészségház fejlesztéséről is döntött az elmúlt héten dr. Lukács László Tárnok polgármestere, aki közösségi oldalán arról is beszámolt, hogy elkészült a településfejlesztési koncepció, emellett újabb zöldhulladék-szállítást kértek az ÉTH-tól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dr. Lukács László az egészségház fejlesztése kapcsán kitért rá, hétfőn pénzt biztosított az intézmény szerverének cseréjéhez, mert az elavult központi egység jelentősen lassította a háziorvosok munkáját. Hozzátette, az egészségház fejlesztésének másik fele egy ponyvarendszer kiépítése az egészségház és a gyógyszertár előtt.

„Ezt azért rendeltük meg, hogy azok a lakosok, akik a szabad ég alatt kényszerülnek várakozni akár az orvosi rendelésre, akár a gyógyszertárnál, legalább a széltől, esőtől, hótól, az időjárás viszontagságaitól védve legyenek” – fogalmazott Tárnok polgármestere.

Beszámolt arról is, hogy lakossági egyeztetésre alkalmas állapotba került a településfejlesztési koncepció, ezért az ide kattintva elérhető linken keresztül várják az online véleményeket.

Dr. Lukács László kitért arra is, hogy a héten egyeztetett az Érd és Térsége Hulladékkezelővel egy esetleges plusz zöld hulladék szállításról, ezért december 12-én, szombaton fogják elszállítani a zöldhulladékot a településen.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email