mav_vaganyzar_190612

Hamarosan tíz percenként járnak a Zónázók csúcsidőben

December 13-tól Érd alsó és Budapest-Kelenföld között 10 percenként közlekednek a vonatok a reggeli csúcsidőszakban. Székesfehérvár és Siófok között ütemes menetrend szerint, egész nap kétóránként közlekednek a személyvonatok.

A vasúttársaság bővíti a Budapest–Székesfehérvár vasútvonal reggeli és esti forgalmát. Érd alsó és Budapest-Kelenföld között a tanítási időszakban, a reggeli csúcsidőszakban 10 percenként fognak közlekedni a vonatok: a tanítási időszakban két új gyorsított vonat indul Tárnokról 6:45-kor, illetve 7:40-kor Érd alsón át Budapestre. A Martonvásárról tanítási időben 6:29-kor Budapest-Délibe közlekedő gyorsított vonat megszűnik, de a pótlására azonos időben a Veszprémből érkező személyvonat fog megállni Martonvásáron és Érd alsón.

Székesfehérvár–Velence–Martonvásár–Érd felől az esti időszakban is biztosítja a MÁV-START a napközben megszokott gyors eljutást a fővárosba, kiterjeszti a zónázó rendszer üzemidejét.

Esti bővítés Érd és Százhalombatta felé

A Budapest – Pusztaszabolcs vonal esti elővárosi kiszolgálása bővül, mert munkanapokon két új vonat közlekedik 19:25-kor és 20:25-kor Budapest-Déliből Százhalombattára.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email