22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: elmarad a hétközi meccs, az érdieké a három pont

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: elmarad a hétközi meccs, az érdieké a három pont

A Nagyatádi FC lemondta a 2020. december 2. 13 órára kiírt Érdi VSE elleni mérkőzést, így a három pontot 3–0-s gólkülönbséggel az érdiek kapják meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ismert, az Érdi VSE labdarúgói komoly sorozatterhelésben vannak, hiszen az ősz korábbi szakaszában öt mérkőzésüket halasztották el, melyeket ezekben a hetekben pótolnak.

December 2-án Limperger Zsolt együttese az újonc Nagyatádi FC-hez látogatott volna a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán, ám a Somogy megyeiek már a legutóbbi két mérkőzésüket is lemondták, így a Mol Fehérvár FC II és az FC Nagykanizsa is 3–0-s gólkülönbséggel kapta meg a három pontot.

A szerdai mérkőzés előtt a Nagyatádi FC vezetése arról tájékoztatta az érdieket, hogy a mérkőzést lemondják, így a három pontot az Érdi VSE kapja meg.

Kertész Ferencék így legközelebb december 6-án lépnek pályára, amikor a bajnokság 21. fordulójában a Komárom VSE-t látják vendégül az Ercsi úti Sporttelepen. A 13 órakor kezdődő mérkőzést az ÉrdMost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email