22_03_29_erdmost_nincskep

Segítséget kér a Lea Otthon

22_03_29_erdmost_nincskep

Segítséget kér a Lea Otthon

A koronavírus okozta gazdasági válság begyűrűzött a Lea Otthon mindennapjaiba is, ahová a családon belüli erőszak áldozatai vagy a várandósságukat titkolni kényszerülő kismamák fordulhatnak menedékért. A lakók többsége munka nélkül maradt, az intézmény gondoskodik róluk, de forrásaik végesek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A jelenleg is telt házzal működő otthon közösségi oldalán kér segítséget, mert, mint írják, egyre megterhelőbb számukra biztosítani a mindennapos életvitelhez, étkezéshez szükséges alapanyagokat.

Azt kérik, aki tudja, támogassa őket tartós élelmiszerrel, fertőtlenítőszerekkel, védőeszközökkel. Szükségük lenne még evőeszközökre (elsősorban kanálra és villára), S, M, L méretű női fehérneműre és olyan papucsra, amit a kismamáik szüléskor a kórházban tudnak használni (lábujjközös nem jó), 37-40-es méretig.

Aki adományozna, az írjon nekik üzenetet az otthon közösségi oldalára, és privát üzenetben megadják az otthon címét. Pénzbeli adományt is szívesen vesznek a Lea Otthon 10702105-47120804-51100005 bankszámlaszámán.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email