22_03_29_erdmost_nincskep

15 éves az Érd TV

22_03_29_erdmost_nincskep

15 éves az Érd TV

15 évvel ezelőtt ezelőtt, 2005. október 20-án egy képviselő-testületi ülés élő közvetítésével indult el a város saját televíziója, az Érd TV. Ezt megelőzően a százhalombattai televízió közvetítette az érdi adást és már abban az időszakban körvonalazódott a gondolat, hogy Érd önálló tv-t indítson.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Erre kerülhetett sor egy évtizeddel ezelőtt. Csóli Virág az Érd TV első főszerkesztője az indulással kapcsolatban elmondta, az akkori technikai feltételek mellett igazi kihívás jelentett a műsorgyártás.

Hallgassa meg az Érd FM 101.3 interjúját, Csóli Virággal,  az Érd TV első főszerkesztőjével.


Endresz Dóra a híradó felelős szerkesztője, aki ma is a televízió munkatársa, egy nappal később már az első híradóban köszöntötte a nézőket a képernyőn. Már akkor napi híradóval jelentkezett az Érd TV, így a hírszolgáltatás a kezdetektől fogva a városi médium legfontosabb feladata. Kis idő elteltével gördülékeny kapcsolat alakult ki a városi intézményekkel és a közéleti szereplőkkel. Endresz Dóra hangsúlyozta, a dolgozói stáb állandó, a tájékoztatás érdekében egy hatékony csapat végzi a munkáját.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email