22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Paksra távozik a Budaörs szakmai igazgatója, Bognár György

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Paksra távozik a Budaörs szakmai igazgatója, Bognár György

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy az eddig az NB II-es Budaörsöt szakmai igazgatóként vezető Bognár György veszi át az együttes irányítását Osztermájer Gábortól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Tolna megyeiek Tomiszlav Szivics helyett 2019. november 4-én nevezték ki Osztermájer Gábort az NB I-es csapat vezetőedzőjének, akivel drámai küzdelemben, az utolsó fordulóban elért debreceni döntetlennel maradt a csapat az élvonalban.

A 2020/21-es idényt nem kezdte jól a Paks, amelynél majd’ tucatnyi játékos fertőződött meg a koronavírussal, s eddigi négy találkozóján mindössze egy pontot szerzett (a Mol Fehérvár vendégeként).

A tolnaiak a gyengébb szezonkezdet után úgy döntöttek, hogy Osztermájer és segédje, Sárai György más szerepben folytatja a klubnál, ahol az NB I-es csapat vezetőedzőjének az elmúlt években Budaörsön szakmai igazgatóként eredményesen tevékenykedő Bognár Györgyöt nevezték ki.

A korábbi 50-szeres válogatott labdarúgónak így játékosa lesz fia, Bognár István, de újra együtt dolgozik az Érdi VSE-ben nevelkedő csatárral, Sajbán Mátéval is. Bognár György szakmai munkáját ifj. Bognár György és Kiss Tamás segíti.

A Budaörs egyelőre nem kommentálta a váltást, de az NB II-ben kilenc meccs után öt győzelemmel és négy vereséggel álló együttes vezetőedzője továbbra is Márkus Tibor marad.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email