Kis ho-ho-ho horgászok kerestetnek

A tárnoki halastónál rendezi meg gyermek horgászversenyét vasárnap az Érd és Környéke Horgászegyesület. Már sokan jelentkeztek, de még várnak nevezőket a 3-14 évesek köréből. A verseny nem kötött egyesületi tagsághoz, csak érvényes gyermek állami jegy szükséges az induláshoz.

Mint Berényi Andrásné, az egyesület elnöke tudósítónknak elmondta, ez a legelső gyermek horgászversenyük, amire eddig eddig húszan jelentkeztek – köztük olyan gyerekek is, akik eddig nem horgásztak még az egyesületnél. 

Megtudtuk azt is, hogy a rendezvényen mindenki kap ajándékot: az első három helyezett kupát, a 4-6 helyezett horgászfelszerelést, a többiek pedig oklevelet és kisebb meglepetéseket. Hiszen a cél nem annyira a verseny, hanem a fiatal nemzeték tudatos környezet- és természetvédelmi nevelése.

Kapcsolódó cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE