22_03_29_erdmost_nincskep

Pályázatot írtak ki az Érdi Sport Kft. ügyvezetői posztjára

Érd önkormányzata pályázatot írt ki az Érdi Sport Kft. ügyvezetői feladatainak határozatlan időtartamra történő ellátására.

A pályázatok véleményezésére szakértői munkacsoportot hoznak létre – olvasható a polgármester határozatában. A munkacsoport tagjai Szűcs Gábor alpolgármester, Lengyel Péter, a Sport Bizottság elnöke, Csépán István, a Gazdasági Bizottság elnöke, Antunovits Antal, a Sport Bizottság tagja, valamint Bresztyenszky László, a társaság felügyelőbizottsági tagja és Havril Károly köztisztviselő.

Mint Csőzik László polgármester indoklásában írja, a Kft. ügyvezetője, Boldog Anna e tisztségét június 30-áig látja el, ezért szükséges döntést hozni az ügyvezetői feladatok további ellátásáról. A polgármester hangsúlyozza: bár a vonatkozó előírások nem tartalmaznak kötelező rendelkezést a pályázati eljárás lefolytatására, az új ügyvezető személyének kiválasztására mégis szükségesnek tartja a pályázat kiírását. 

Az ügyvezető személyéről a közgyűlés a július 9-ére összehívandó testületi ülésen dönt majd. A munkacsoport szakmai szempontból sorrendet állít majd fel a pályázók között, ez azonban a döntéshozót nem köti. 

 

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email