22_03_29_erdmost_nincskep

Pályázatot írtak ki az Érdi Sport Kft. ügyvezetői posztjára

22_03_29_erdmost_nincskep

Pályázatot írtak ki az Érdi Sport Kft. ügyvezetői posztjára

Érd önkormányzata pályázatot írt ki az Érdi Sport Kft. ügyvezetői feladatainak határozatlan időtartamra történő ellátására.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A pályázatok véleményezésére szakértői munkacsoportot hoznak létre – olvasható a polgármester határozatában. A munkacsoport tagjai Szűcs Gábor alpolgármester, Lengyel Péter, a Sport Bizottság elnöke, Csépán István, a Gazdasági Bizottság elnöke, Antunovits Antal, a Sport Bizottság tagja, valamint Bresztyenszky László, a társaság felügyelőbizottsági tagja és Havril Károly köztisztviselő.

Mint Csőzik László polgármester indoklásában írja, a Kft. ügyvezetője, Boldog Anna e tisztségét június 30-áig látja el, ezért szükséges döntést hozni az ügyvezetői feladatok további ellátásáról. A polgármester hangsúlyozza: bár a vonatkozó előírások nem tartalmaznak kötelező rendelkezést a pályázati eljárás lefolytatására, az új ügyvezető személyének kiválasztására mégis szükségesnek tartja a pályázat kiírását. 

Az ügyvezető személyéről a közgyűlés a július 9-ére összehívandó testületi ülésen dönt majd. A munkacsoport szakmai szempontból sorrendet állít majd fel a pályázók között, ez azonban a döntéshozót nem köti. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email