22_03_29_erdmost_nincskep

Fertőtlenítő, gumikesztyű és pénzadomány érkezett

22_03_29_erdmost_nincskep

Fertőtlenítő, gumikesztyű és pénzadomány érkezett

Az Agro-Benta Kft. 150 ezer, vezetői fejenként további 50-50 ezer forintot adományoztak az érdi önkormányzatnak a járvány elleni védekezésre, a közszféra dolgozóinak megóvására, emellett a cég felület- és kézfertőtlenítőket és gumikesztyűket is átadott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Az egész országban egy összefogás zajlik az emberek részéről. Mi a munkatársaimmal, dr. Kovács Ferenccel és Fehér Jánossal, mint tulajdonosok eldöntöttük, hogy személyesen fejenként 50-50 ezer forintot adunk erre a nemes célra, az Agro-Benta Kft. pedig külön még 150 ezret, tehát

összesen 300 ezer forinttal segítjük az önkormányzatot ennek a nehéz feladatnak a megoldásában”

– ismertette az adományozás célját az Agro-Benta Kft. társtulajdonosa, ügyvezetője Hegedűs Géza.

„Itt élünk sok-sok éve ebben a városban, végignéztük a fejlődését, gondjait, problémáit. Annak ellenére, hogy fejlődni kell, történtek elvonások, ezt próbáljuk egyensúlyba segíteni”

– fűzte hozzá a mezőgazdasági termeléssel foglalkozó cég társvezetője. A háromszázezer forint mellett az Agro-Benta Kft. nagy mennyiségben felület- és kézfertőtlenítőket, illetve gumikesztyűket is átadott a polgármesternek.

„A mai azért különösen szimpatikus számomra, mert – ha lehet így mondani – a város nagy öregjei adtak össze pénzt. Tudni kell, hogy az Agro-Benta Kft. a Bentavölgye TSZ jogutódja, amely továbbvitte a tevékenységet, tehát ők azok, akik művelik Érd szabad szántóföldjeit és a határban található földeket” – ismertette a mezőgazdasági céget és vezetőit Csőzik László. A polgármester elmondta, az Agro-Benta Kft.-től kapott adományból vásárolni kívánt védőfelszereléseket továbbra is a háziorvosok, gyermekorvosok, a szakorvosi rendelőintézet munkatársai, a Szociális Gondozó Központ és a Polgármesteri Hivatal alkalmazottjai kapják meg. Hozzátette, nem csak a közszférában dolgozókat segítik, hiszen legutóbb a Fészek Egyesülethez és a Lea otthonba is juttattak el felszereléseket.

„Mindig azt nézzük, hol fogy el éppen és mivel állandóan újratermelődik, tehát folyamatosan jönnek újabb adományok, így viszonylag könnyű arra a helyre eljuttatni, ahol annak a szűke”

– fogalmazott a polgármester.

„Mindenféle politikai törésvonalakon és különböző érdekcsoportokon átívelő, mindenkit összefogó, összetartást szimbolizáló együttműködésről van szó. Ennek személyesen nagyon örülök, mert amikor veszélyhelyzet van

félre kell tenni mindenféle ellentétet, nézeteltérést és azt kell nézni, az ember hogy tud segíteni azoknak, akik ott vannak a frontvonalban”

– mondta a városban mindennapossá váló adományozásokról Csőzik László.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email