22_03_29_erdmost_nincskep

Civilek támogatásából vettek kontakt nélküli lázmérőket a mentősök

22_03_29_erdmost_nincskep

Civilek támogatásából vettek kontakt nélküli lázmérőket a mentősök

Már több, mint 370 ezer forint gyűlt össze az árverésekből annak a civilekből álló közösségi csoportnak hála, akik két hete alakultak, hogy licitekkel segítsék az Érd és Térsége Mentőszolgálatért Alapítványt. A támogatásból kontakt nélküli lázmérőkkel tudták felszerelni a mentőautókat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint arról korábban már beszámoltunk, civilek fogtak össze, hogy segítsék az érdi mentősök munkáját. A közösségi oldalon létrejött csoport tagjai tárgyakat ajánlanak fel licitre, licitálnak rá, majd az árverés nyertese a pénzt az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány bankszámlájára utalja. A csoporthoz bárki csatlakozhat itt

Az érdi mentősök már a licitek megindulása utáni első héten be tudtak szerezni egy-egy kontakt nélküli lázmérőt mindhárom mentőautóba. A következő cél pedig, hogy vénakereső készülékeket vásárolhassanak meg. Ezeknek az ára 200 ezer forint felett van (darabonként), de Martin Norbert, a csoport egyik létrehozója optimista, hiszen két hét alatt rengetegen csatlakoztak hozzájuk, és számos használati eszközt, festményt, ékszert, ruhát, sőt, tanfolyamot (és még hosszan lehetne folytatni a sort) ajánlottak fel licitre.  

„Nincs kétségem afelől, hogy minden egyes beszerzésre kerülő eszköz nagyban segíti a mentősöket (…), minden licit, minden adomány pedig hozzájárul átvészelni nekik ezt az időszakot! Nagy köszönet továbbra is minden licitálónak, felajánlónak, mindenkinek, aki meghív akár csak 1 új embert a csoportba! Ez a Ti eredményetek, a Ti összefogásotok eredménye! Köszönjük, hogy itt vagytok Velünk! Folyt. köv.!” – írja Norbert a csoport közösségi oldalán.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email