22_03_29_erdmost_nincskep

10.000 maszkot osztanak szét a napokban

22_03_29_erdmost_nincskep

10.000 maszkot osztanak szét a napokban

Egy felajánlásnak köszönhetően a napokban maszkokat osztanak szét a házi- és gyermekorvosoknak, az egyik idősek otthonának és a Szociális Gondozó Központnak – jelentette be Aradszki András országgyűlési képviselő szerdai online sajtótájékoztatóján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az országgyűlési képviselő felhívta a figyelmet rá, hogy a regisztrált fertőzöttek mellett sokan lehetnek azok, akik bár tünetmentesek, de fertőznek. Ezért, illetve azért is, mert az országban Budapesten és Pest megyében a legmagasabb a fertőzöttek száma, különösen kéri, hogy tartsuk be az Operatív törzs által elrendelt korlátozásokat, vigyázzunk magunkra és egymásra.

Az országgyűlési képviselő külön köszönetet mondott és háláját fejezte ki az egészségügyi dolgozóknak.

Azt is elmondta, hogy örömmel tapasztalja a választókerületben, „hogy minden egyes településen megmozdultak a civil és társadalmi szervezetek, politikai pártok, akik a bajba jutottakat segítik ezekben a nehéz időkben. Az önkormányzat is ellátja feladatát, de őket hatékonyan segítik a civilek.” Az Összefogás, a Fidelitas, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szintén részt vesz ebben a munkában: bevásárlásokat, gyógyszerkiváltást intéznek, és mindenben segítenek, amiben csak hozzájuk fordulnak.

Külön megköszönte a Bayer Contsruct Zrt. vezérigazgatójának az adományát, aminek köszönhetően 10 ezer maszkot fognak szétosztani a következő napokban az egészségügyben és a szociális területen dolgozóknak (részletek a videóban).

Most mutatkozik meg, hogy pártoktól, politikai mozgalmaktól függetlenül az érdi emberek önzetlenül tudnak segíteni az ara rászorulóknak. Köszönöm mindenkinek, aki ebben a munkában részt vesz.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email