22_03_29_erdmost_nincskep

Terjed a lap

22_03_29_erdmost_nincskep

Terjed a lap

Kedves Érdi Újság olvasók! Az új lapszám megjelenése kapcsán sokan írták meg véleményüket (köszönjük), és még többen panaszkodtak a terjesztés hiányosságaira. A panaszok többsége nem újkeletű, évek óta gondot jelent, hogy a város egyes részeire ritkán vagy talán soha nem érkezik meg az újság.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem szeretnénk untatni önöket a lapterjesztés nehézségeivel, ezért csak néhány tényt írnánk le. A terjesztési piac az elmúlt évek alatt sokszereplősből gyakorlatilag kétszereplőssé szűkült. Ráadásul mindkét szereplő alvállalkozókkal, sokszor ugyanazokkal végzi a feladatát. Amikor munkához láttunk, természetesen ajánlatokat kértünk minden érdekelttől, és azt fogadtuk el, amelyik a legkevésbé terheli a város büdzséjét, és – ígérete szerint – a legjobb minőségben végzi a szolgáltatást. Visszajelzéseik azért is fontosak számunkra, mert így kiderül, hol kielégítő és hol nem ez a szolgáltatás.

Amit mi tehetünk, az egyelőre annyi, hogy az eddiginél több állandó terjesztési pontot választunk a városban. Elsősorban olyanokat, ahol eddig is sok gond volt a lap házhozszállításával. Amit pedig önök tehetnek: javasoljanak olyan állandó terjesztési helyeket, amelyek kellően forgalmasak, és az ott lakók másképpen nem jutnának hozzá az Érdi Újsághoz.

Segítségüket és megértésüket köszöni

az Érdi Újság szerkesztősége

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email