22_03_29_erdmost_nincskep

További forgalmirend-változások az M0 déli szektorán

22_03_29_erdmost_nincskep

További forgalmirend-változások az M0 déli szektorán

A NIF Zrt. beruházásában az M0 gyorsforgalmi út déli szektorában az M6 autópálya és az 51. sz. főút között az M1 autópálya felé vezető oldalon a rekonstrukciós munkálatok a befejezéshez közelednek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az építtető NIF Zrt. és a kivitelező STR M0 konzorcium között a szerződés szerinti befejezési határidő 2020. szeptember 2. A felújítás által érintett pályaszakaszon a kivitelezési munkálatok előrehaladtával folyamatosan nyitják meg a bal pálya lezárt szakaszait.

A kivitelező a beavatkozások utolsó ütemeként a jobb pálya oldalon kiépíti a zajárnyékoló falakat és a halásztelki csomópontban a bal pályahidat megszélesíti, befejezi a Soroksári Duna-híd környezetében a pálya betonozását. A munkálatok elvégzéséhez azonban további – tervezetten az eddigieknél rövidebb szakaszokat érintő, sávszűkítés nélküli – forgalmi változtatásokra számíthatnak a közlekedők.

Az ideiglenes forgalmi ütemekhez kapcsolódó korlátozásokról, illetve azok megszüntetéséről, valamint az autóút aktuális forgalmi helyzetéről a közlekedők a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán tájékozódhatnak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email