22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a sereghajtó vendégeként menetelhet tovább az őszi bajnok

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a sereghajtó vendégeként menetelhet tovább az őszi bajnok

Az NB III Nyugati csoportjának tavaszról előrehozott, 16. fordulójában a sereghajtó Hévíz SK vendégeként lép pályára az éllovas Érdi VSE november 24-én, 13 órától.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az őszi bajnoki cím által kapott önbizalommal, kilenc mérkőzés óta tartó veretlenségi szériával éllovasként látogat a sereghajtó Hévíz SK-hoz az Érdi VSE. Azonban nem szabad félvállról venni az újoncot, s nem szabad a bajnokság nyitókörében nyújtott hazai teljesítményre alapoznia Limperger Zsolt csapatának, amely akkor 7–0-s győzelmet aratott.

Már csak azért sem szabad lebecsülni a Zala megyeieket, mert az elmúlt fordulókban már egyre szorgosabban gyűjtik a pontokat, legutóbbi négy mérkőzésükön hetet is szereztek: Balatonlellén 3–0-ra nyertek, a Komárommal hazai pályán értek el 2–2-es döntetlent, majd a VLS Veszprém elleni 4–1-es idegenbeli vereség után legutóbb a Puskás Akadémia FC második csapatát múlták felül 3–1-re.

Az idei szezon nyitófordulóját megelőzően még a 2016/2017-es idényben találkoztak a felek, akkor Érden Csiszár Zoltán és Melczer Vilmos góljaival nyert Limperger Zsolt együttese 2–0-ra, míg idegenben gól nélküli döntetlen született.

– Ha lehet ezzel a szorzóval élni, hogy az első fordulóban hét nullra vertük őket, akkor úgy gondolom, most hétszeres elánnal fognak készülni ellenünk és saját közönségük előtt akarják megmutatni, hogy az csak egy kisiklás volt részükről – kezdett bele várakozásaiba az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt. – Az utóbbi időben értek el figyelemreméltó eredményeket, legutóbb is egy kreatív játékosokból álló Puskás II-t győztek le otthon három egyre, úgyhogy nem szabad félvállról venni a meccset. A pálya kicsinysége és a stabil védekezésük megkönnyítheti a dolgukat, mert kisebb a terület, mint nálunk. Megpróbáljuk feltörni őket, de nagyon figyelnünk kell a kontráikra. Alapvetően öt védővel játszanak, három középpályással és ketten vannak elől, ezért elsősorban az lesz a fontos, hogy ezt a zárt védelmet fel tudjuk törni, de ez nem lesz egyszerű feladat – tette hozzá Limperger Zsolt.

Az NB III Nyugati csoportjának 16. fordulójában rendezett mérkőzést Kovács J. Zoltán vezeti, segítői Rózsa Dávid és Schweighardt Dániel lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 16. forduló
11.24., 13.00:
Hévíz SK–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email