22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – október 26-27.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – október 26-27.

Az ÉRD női kézilabda csapata, a VMG DSE kosárlabdázói és a Kárpáti Farkasok jégkorongozói is hazai környezetben méretik meg magukat az előttünk álló hétvégén, míg az Érdi VSE labdarúgói Mosonmagyaróvárra, a Delta RSE Érd röplabdázói Kaposvárra, a BHSE-Érd vízipólósai pedig Szentendrére látogatnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA

Újabb újoncot fogad az ÉRD. A női kézilabda NB I hetedik fordulójában a Szombathelyi KKA-t látja vendégül az ÉRD Arénában, október 28-án, 18 órától Szabó Edina együttese. A Vas megyei együttes egy-egy győzelem és döntetlen mellett öt vereséget szenvedett az új idényben, így a tabella tizenegyedik helyén áll, míg az ÉRD öt győzelemmel és három vereséggel az ötödik helyezést foglalja el. Részletes beharangozó ide kattintva érhető el!

K&H női kézilabda liga, 7. forduló
10.26., 18.00:
ÉRD–Szombathelyi KKA

LABDARÚGÁS

Az előző idény után a másodosztálytól búcsúzó Mosonmagyaróvár vendégeként vív rangadót az Érdi VSE labdarúgó csapata. Az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában október 27-én, 13.30-kor kezdenek a héten edzőváltáson áteső Lajta-partiak vendégeként Limperger Zsolték. Részletes beharangozó ide kattintva érhető el!

NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
10.27., 13.30:
Credobus Mosonmagyaróvár–Érdi VSE

RÖPLABDA

Kaposváron a Delta. Az első két fordulóban az első két helyezettől vereséget szenvedő Delta RSE Érd a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának harmadik körében a kaposvári 1. MCM-Diamant RÖAK otthonában október 26-án, 15 órától lép pályára.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 3. forduló
10.26., 15.00:
1. MCM-Diamant RÖAK–Delta RSE Érd

KOSÁRLABDA

Sorozatban harmadik hazai mérkőzését vívja a VMG DSE férfi kosárlabda csapata. Az NB II Közép A-csoportjának negyedik körében a 2-1-es mérleggel álló érdiek az egy-egy győzelemmel és vereséggel álló Szentendrei KSE-t látják vendégül október 27-én, 16 órától a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 4. forduló
10.27., 16.00:
VMG DSE–Szentendrei KSE

JÉGKORONG

Hazai pályán a Farkasok! A Kárpáti Farkasok U8-as, U10-es és U12-es csapatai is hazai környezetben, az Érdi Jégcsarnokban méretik meg magukat az előttünk álló hétvégén. Előbb október 26-án, szombaton az U10-esek 10.30-kor kezdik meg szereplésüket a hazaiak két egysége mellett a KMH, a Dunaújvárosi Acélbikák, az FTC-Telekom és az UTE részvételével rendezett tornán. Ezt követően október 27-én, vasárnap az U12-esek 12 órától a Kőszegi Farkasokkal vívnak az érdiek. A hétvége zárásaként pedig az U8-asok számára lesz négy mérkőzés a Velencei úti létesítményben, ahol a hazaiak mellett az Óbuda Hockey, a MAC Budapest és az ifj. Ocskay Gábor JA csapatai lépnek jégre.

VÍZILABDA

A tabella élén álló KSI SE ellen folytatja szereplését a Budapesti Honvéd SE-Érd 2005-ös együttese, amely a korosztályos bajnokság negyedik fordulójában, október 26-án, 16.30-kor száll vízbe a Kőér utcában. A 2007-esek a szentendrei V8 uszodában pedig alsóházi rangadót vívnak a testvércsapat, a HUVK SE ellen szombaton 15.30-tól ugyancsak a bajnokság alapszakaszának negyedik körében.

Budapesti Szívós István Gyermek I. bajnokság, Alapszakasz, A-csoport, 4. forduló, Kőér utca
10.26., 16.30:
Budapesti Honvéd SE-Érd–KSI SE

Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. bajnokság, Alapszakasz, A-csoport, 4. forduló
10.26., 15.30:
HUVK SE–Budapesti Honvéd SE-Érd

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email