22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: megint újoncot fogad az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: megint újoncot fogad az ÉRD

A félszáz érdi gólt hozó Szent István SE elleni 50–23-as siker után a 2019/2020-as idény másik újonc együttesét, a Szombathelyi KKA-t is vendégül látja az ÉRD október 26-án, 18 órától az ÉRD Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 K&H női kézilabda liga hetedik körében ismét hazai környezetben lépnek pályára Szabó Edina lányai, akik a nyáron alaposan megerősített SZKKA-t fogadják. Marosán György együttesébe érkezett a nyáron többek között a korábbi fehérvári átlövő, a szerb válogatott Biljana Bandelier és szintén válogatott honfitársa, a kapus Katarina Tomasevics és a jobbszélső, Dijana Jovetics, de az ukrán beálló, Lilia Gorilszka és a magyar válogatott beálló, Mayer Szabina is Szombathelyen kezdte meg a nyári alapozást.

Az új szezon eddigi hét találkozójából csak a másik újonc, a Szent István SE vendégeként tudott nyerni az SZKKA 28–24-re, míg hazai pályán, Répcelakon 29–29-es döntetlent ért el az Alba Fehérvár KC ellen. Ezek mellett a Kisvárda (25–23) és a Vác (31–28) otthon, a Siófok hazai pályán (40–21) és idegenben (36–26) is legyőzte a szombathelyieket, ahogy a Békéscsaba is nyerni tudott az SZKKA otthonában.

A tabella tizenegyedik helyén álló Szombathelyt azonban nem szabad lebecsülni, hiszen nála komolyabb játékerőt képviselő ellenfelek dolgát is alaposan megnehezítette a kis különbségű vereségek alkalmával.

Az ÉRD számára azonban hazai pályán csak a győzelem lehet a cél, s ha sikerül a Szent István SE ellen mutatott dinamikával játszania Alexandra Nascimentóéknak, akkor nem is lehet kérdéses a hazai siker.

Az október 26-án, 18 órakor kezdődő ÉRD–Szombathelyi KKA mérkőzést Marton Zsófia és Szabó Eszter vezetik.

K&H női kézilabda liga, 7. forduló
10.26., 18.00:
ÉRD–Szombathelyi KKA

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email