22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: újabb kemény meccs vár az érdiekre

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: újabb kemény meccs vár az érdiekre

Az előző szezon végén a másodosztályból kieső, a héten pedig edzőváltáson áteső Credobus Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nincs jó szériában, hiszen elmúlt három mérkőzésén mindössze egy pontot szerzett az előző idényben még másodosztályú Credobus Mosonmagyaróvár. A VLS Veszprém otthonában elszenvedett 3–0-s vereséget követően hét közben az eddigi vezetőedző, Király József beadta lemondását, melyet a klub vezetői elfogadtak, így az Érdi VSE ellen már az eddigi asszisztens-edző, Varga László irányítja a Lajta-partiakat.

Az MTE az NB II-be való visszajutást tűzte ki célként a szezon előtt, ám az együttes már a nyitókörben hazai vereséget szenvedett a Ménfőcsanak elleni megyei rangadón (0–1), majd a Lipótot idegenben 2–0-ra, a Komáromot pedig otthon 5–1-re verte. Úgy tűnt, kiegyenesedik a gárda, de ezt követően Felcsúton, a PAFC II vendégeként (2–1) kapott ki, majd a Bicske elleni hazai döntetlen (1–1) után a III. kerület kiütötte a Mosonmagyaróvárt (5–1). Ezt követően azonban az FC Nagykanizsa (2–1) és a Hévíz SK (3–0) ellen hazai győzelmekkel úgy tűnt, megtalálta a győzelem útját a Mosonmagyaróvár, de ezután a BKV Előre a fővárosban verte 2–1-re a Győr-Moson-Sopron megyeieket, majd a Balatonlelle elleni gól nélküli döntetlen után pedig legutóbb Veszprémben szaladtak bele a már említett háromgólos pofonba.

A Mosonmagyaróvár így tizenegy mérkőzés után csupán a tizenegyedik helyet foglalja el a tabellán, ám az új vezetőedzővel új impulzus is érkezett a klubhoz, melytől múlt héten a védő, Farkas Norbert, valamint a szezonban már hat gólt jegyző Hamar Ádám is távozott.

Az Érdi VSE ezzel szemben legutóbbi öt mérkőzésén megőrizte veretlenségét, a múlt heti FC Nagykanizsa elleni döntetlen mellett sorozatban négy mérkőzést nyertek meg Kollega Krisztiánék.

– Nem úgy szerepel a Mosonmagyaróvár, ahogy eltervezte, de előbb-utóbb el fog indulni felfelé, remélem, nem ezen a hétvégén. Igaz, hogy nem új edző érkezett, hanem az asszisztens-edző lett kinevezve, de akkor is egy új impulzust kapnak a játékosok. Ennek ellenére

úgy utazunk Mosonmagyaróvárra, hogy szeretnénk jól focizva nyerni

– kezdte Limperger Zsolt. – Nagyon jó pontrúgásaik vannak, olyan focit próbálnak játszani, amivel sok helyzetet dolgoznak ki, de azok kihasználásával hadilábon állnak, erre kell nekünk figyelni. Ami fontos, hogy ha úgy játszunk idegenben, mint eddig – egy meccset kivéve – akkor esélyünk lehet a három pontra – fűzte hozzá az Érdi VSE vezetőedzője.

Az október 27-én, 13.30-kor kezdődő Credobus Mosonmagyaróvár–Érdi VSE mérkőzést Kovács Gergely, Kulman Tamás és Nagy Viktor vezeti.

NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
10.27., 13.30:
Credobus Mosonmagyaróvár–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email