22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: újonchoz látogatnak

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: újonchoz látogatnak

Az NB III Nyugati csoportjának 6. fordulójában az Érdi VSE a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályt impozáns mérleggel megnyerő, s így a harmadosztályba jutó Lipót Pékség SE vendégeként lép pályára szeptember 8-án, 16 órától.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A még veretlen érdieknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen újonc létére a Lipót két vereség mellett egy döntetlent és két győzelmet is elért az új idényben. A Lipót előbb Nagykanizsán, majd hazai környezetben a Mosonmagyaróvártól kapott ki 2–0-ra. Azóta viszont nem kis meglepetésre 3–1-re nyert a BKV Előre otthonában, majd a másik újoncot, a Balatonlellét győzte le 2–0-ra. Legutóbb egy másik újonc, a Veszprém következett, amely ellen viszont csak egy 1–1-es döntetlent ért el Varga Péter csapata.

– Úgy gondolom, az lesz a sarkalatos pont, hogy mennyire tud futballozni az Érd, ha jól tud, akkor nyerni fog, ha viszont belemegy egy brusztolásba, mint ami múlt héten volt, akkor nagyon nehéz kilencven perc vár ránk – kezdte Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A múlt heti, Ménfőcsanak elleni mérkőzésen a támadójátékkal nem lehettek elégedettek az érdiek, azonban a védelem továbbra is stabil.

– A személyek, akik múlt héten nem voltak, azok rendelkezésre állnak, ők kellően kreatívak, így bízunk benne, hogy megtaláljuk azt a focit, ami ránk jellemző – tette hozzá.

A szeptember 8-án, 16 órakor kezdődő Lipót Pékség SE–Érdi VSE mérkőzést Juhász Dávid vezeti, segítői Imrő János és Szabó Dániel lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 6. forduló
09.08.,16.00:
Lipót Pékség SE–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email