22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton ismét Alsó utcaiak bálja

22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton ismét Alsó utcaiak bálja

Gyerekprogramokkal, színes műsorral várnak mindenkit szombaton az Alsó utcaiak bálján, amelyet immár városi rendezvényként szerveznek meg idén is. A nemzetiségek baráti találkozója is ez a program, ugyanis ezen a területen korábban rácok és horvátok is nagy számban éltek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– Idén is fellép a Rosenbrücke Énekkar, illetve az Igraj Kolo Tánccsoport is, de csatlakoznak hozzájuk az ercsiek, a Zorica Tánccsoport, vagy a tököli Komsije Népdalkör. Ez a program egy igazi nemzetiségi találkozó is egyben, az itt lévő rokonságot is invitáljuk erre a rendezvényre – mondta el az ÉrdFM 101.3 riporterének Antunovits Antal, az esemény főszervezője.

A programon lesz ugrálóvár, lufihajtogató bohóc, de gyerek tánccsoport is fellép. Emellett hagyományosan idén is megszervezik a nagysikerű főzőversenyt is, amire augusztus 29-ig lehet jelentkezni.

– Mi szervezők 5 kg lapockával tudunk hozzájárulni a csapatok jelentkezéséhez, de az eszközöket mindenkinek magának kell biztosítania. Padokat és asztalokat is biztosítunk a versenyzőknek és a résztvevőknek. 18 órától zsűrizünk és egy-egy ajándékkal lepjük meg a főzőverseny résztvevőit – tette hozzá a főszervező.

Az Antunovits Antallal készült interjúnkat itt hallgathatják meg:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email