22_03_29_erdmost_nincskep

Az érdi Fidesz már ma több ezer aláírást adott le

22_03_29_erdmost_nincskep

Az érdi Fidesz már ma több ezer aláírást adott le

A választási szabályok szerint augusztus 24-én, szombaton elkezdődött az önkormányzati választási kampány, s ezen a napon a jelöltek megkezdhették a jelöltséghez szükséges aláírások gyűjtését. Érden a Fidesz-KDNP-Összefogás teljesítette elsőként az első komolyabb feladatot. FRISSÍTVE

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

T. Mészáros András polgármester és valamennyi fideszes önkormányzati képviselőjelölt hétfő reggel a szükséges számú ajánlás többszörösét adta le a Választási Irodán.

Információnk szerint a két kihívó, Csőzik László és Tekauer Norbert, valamint jelölttársaik csak ma vették fel az ajánlóíveket, és kezdték el az aláírások gyűjtését. Keressük őket, hogy megerősítsék ezt az információt, és amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

FRISS: Tekauer Norbert tudósítónknak elmondta: ők szeptember első hetében gyűjtik majd az aláírásokat.

Érd polgármestere a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott: Több ezer érdi támogatta aláírásával a hétvégén, hogy közösen építsük tovább Érdet! Köszönjük nekik és segítőinknek, hogy ilyen nagyszerű közösség tagjai lehetünk! Az íveket – Érden elsőként – ma délelőtt leadtuk a Választási Irodán.
A támogatói aláírásgyűjtést folytatjuk egészen a választásig, mert minden egyes szavazat számít!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email