22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Hibátlanok ütközete!

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Hibátlanok ütközete!

Az NB III Nyugati csoportjának harmadik fordulójában a két meccs után egyaránt százszázalékos mérleggel álló felek csapnak össze egymással, ugyanis augusztus 18-án, 17 órától az éllovas Érdi VSE a második helyezett Pápai Perutz FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Amíg az Érdi VSE a nyitókörben a Hévíz SK-t 7–0-ra, majd a Sárvár FC-t idegenben 3–0-ra verte, addig az aktuális ellenfél, a Pápai Perutz FC előbb Balatonlellén győzött 3–0-ra, majd a Veszprém elleni megyei rangadón 2–1-re múlta felül a VLS-t.

A hazai pálya, no meg az elmúlt két hét remek teljesítménye az érdiek mellett szól, ám a Lengyel Ferenc vezette pápaiak sem bízzák a véletlenre, hiszen gólerős támadójukra, Szabó Zsoltra is fokozottan kell figyelni.

A Pápánál azért bőven akadtak változások a nyári átigazolási időszakban, hiszen Sánta András, Bohner Roland, Ivancsics Gellért, Vallejos Dominique, Tóth Milán, Nagy Tamás és Jurik Patrik is távozott, ellenben Szabó Sebastian, Kalász Milán, Domján Roland, Zsirai Martin, Farkas Dániel, Vincze Ádám és Irmes Dávid érkezett.

Legutóbb május közepén találkoztak a felek, amikor az érdiek Pál Szabolcs, Gera Dávid és Kollega Krisztián góljaival győztek idegenben 3–1-re, míg tavaly ősszel, Érden Melczer Vilmos, Koós Gábor és Mojzer György góljaival született 3–0-s érdi siker. A 2017/2018-as szezonban Érden 2–2-es döntetlenre végeztek a felek, míg Pápán az érdiek bizonyultak jobbnak két góllal.

Az is előnyt jelenthet, hogy a pápai származású Limperger Zsolt jól ismeri a Perutz játékát.

– Úgy gondolom, kellő önbizalommal vághatunk neki következő hazai meccsünknek. Ismerem a Pápa játékát, van egy nagyon veszélyes Szabó Zsoltjuk, akire külön figyelni fogunk vasárnap. De nekünk az a legfontosabb, hogy azt a játékot nyújtsuk, amit a Hévíz elleni kilencven és a Sárvár elleni hetven perc során. Ha ezt a teljesítményt hozzuk, akkor itthon tartjuk a három pontot

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

– Mint mondtam, önbizalommal kell pályára lépnünk, de nem szabad elbizakodnunk magunkat azért, mert van hat pontunk és még nem kaptunk gólt. Megyünk tovább ezen az úton és akkor remélhetőleg, jönni fognak a sikerek

– jegyezte meg az érdiek pápai születésű szakvezetője.

Az augusztus 18-án, 17 órakor kezdődő mérkőzést Szommer Attila vezeti, segítői Nagy Márk és Vad Anita lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 3. forduló
08.18., 17.00:
Érdi VSE–Pápai Perutz FC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email