22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégén elszállítják a kisiklott mozdonyt

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégén elszállítják a kisiklott mozdonyt

Ma 22 órakor kezdik annak a mozdonynak a visszaemelését és elszállítását, amely hétfőn délután kisiklott Érd nagyállomásnál. A műszaki mentés várhatóan vasárnap tíz óráig tart majd, a Velencei út érintett szakaszát is le kell zárni - tájékoztat honlapján a MÁV.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ma 22 órakor kezdik annak a mozdonynak a visszaemelését és elszállítását, amely hétfőn délután Érden az első vágányról engedély nélkül elindult, a csonkavágány végén az ütközőbakot kiütötte, majd kisiklott. A mozdony a vonatközlekedésben nem okozott gondot, azonban a visszaemelés és elszállítás idejére le kell állítani a vonatforgalmat.

A 126 tonnás mozdony visszaemelését csak a felsővezeték kikapcsolásával, eltávolításával, továbbá a daruzás miatt a vágányok lezárásával tudják elvégezni a szakemberek, ezért Kelenföld és Százhalombatta között szünetel majd a vonatközlekedés.

Kelenföld és Százhalombatta között pótlóbuszok szállítják az utasokat a műszaki mentés végéig, várhatóan 14-én, vasárnap 10 óráig. A Velencei út érintett szakaszát is le kell zárni – tájékoztat a MÁV honlapja.

Részletek (vonatpótló buszok útvonala és menetrendje) itt olvashatók, az előzmények pedig itt.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email