22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „A kis Ajax-szal játszunk”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „A kis Ajax-szal játszunk”

Az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában az Érdi VSE a Puskás Akadémia FC II-t látja vendégül május 5-én, 17 órától az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Alaposan bekezdett, s tizenhárom mérkőzés óta tartó veretlenségi szériát tudhat maga mögött a Puskás Akadémia FC második csapata, amely legutóbb október végén, a Csepel FC vendégeként kapott ki, azóta az Ajka, a Pénzügyőr és a III. kerület elleni döntetlenek mellett tíz győzelmet aratott (legutóbbi hat találkozóját egyaránt megnyerte), mellyel nem kis meglepetésre feljött a táblázat harmadik helyére – épp az Érdi VSE mögé.

Az érdiek ugyan fölényben és jól játszottak legutóbb a Pénzügyőr SE vendégeként, ám a több meghatározó játékosát nélkülöző együttes csupán 1–1-es döntetlent játszott Pasaréten, így a második helyen négy pont Kertész Ferencék előnye az üldöző PAFC II és a III. kerületi TVE előtt.

Már az említett kiváló sorozat miatt sem szabad lebecsülni a felcsúti fiatalokat, akikkel az érdiek ősszel, idegenben egy kiváló mérkőzésen vívtak 3–3-as döntetlent, míg az előző években változatos eredményeket produkáltak a felek egymás ellen: tavaly Felcsúton az érdiek 4–0-ra, Érden a PAFC II 3–0-ra nyert, azt megelőzően a Puskás II négy pontot szerzett Melczer Vilmosék ellen, hiszen honi környezetben 2–1-re nyert, míg idegenben 2–2-es döntetlent ért el.

– A kis Ajaxszal játszunk, csak így hívom őket. Azt a focit próbálják játszani, amit most játszik az Ajax, amely bízom benne, hogy ott lesz a BL-döntőben. Hasonló focit játszik a Puskás II is, gyorsak, ügyesek, labdabiztosak, nyílt játékot játszanak – nekünk ez általában szokott feküdni, de meglátjuk, mi lesz hétvégén. Valószínű, hogy aki hétvégén eljön Érdre, az egy jó meccset fog látni. Vannak eltiltottjaink, de ez annyiból jó, hogy olyan játékosokat is meg tudunk nézni, akik alapesetben nem biztos, hogy játszanának. Nekik ez egy nagy lehetőség lehet, főleg egy ilyen csapat ellen, mert meg tudjuk nézni, hogyan tudunk rájuk számítani – mondta a hétvégi rangadóval kapcsolatban az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

A május 5-én, 17 órakor az Ercsi úti Sporttelepen kezdődő Érdi VSE–Puskás Akadémia FC II mérkőzést Dobai János vezeti, segítői Kovács Gábor és Nyerges Zsolt lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
05.05., 17.00:
Érdi VSE–Puskás Akadémia FC II

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email