22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: csak egy pontot ért a mezőnyfölény

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: csak egy pontot ért a mezőnyfölény

Hiába játszott mezőnyfölényben, az Érdi VSE-nek kellett küzdenie az egyenlítésért a Pénzügyőr SE vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Nagy érdi dominanciával indult a pasaréti találkozó, Pál Szabolcs az első tíz percen kétszer is veszélyeztetett, a második volt a nagyobb lehetőség, de 18 méterről mellétekert. Aztán a huszadik percben pedig Koós Gábor szabadrúgásánál kellett résen lennie a hazaiaknak.

A Pénzügyőr első lehetősége a 23. percben adódott, de Füleki kapáslövése elkerülte Borek Norbert kapuját.

A játékrész második fele inkább a feszültségről és a mezőnyjátékról szólt, mint a kapu előtti történésekről, így 0–0-lal fordultak a csapatok.

A második félidő elején megint az érdiek játszottak mezőnyfölényben, a gólt egy óra játék után mégis a pasarétiek szerezték meg, amikor Despotovic Vanja tizenhatos környékéről leadott lapos lövése a vizes füvön megcsúszva került Borekhez, aki viszont bevédte a kísérletet (1–0).

Ezt követően sebességet váltottak Melczer Vilmosék, bő tíz perc elteltével pedig meg is lett az egyenlítés, amikor Németh Gábor Vince baloldali beadását Pál Szabolcs bólintotta a kapu üresen tátongó közepébe (1–1).

A hajrában az érdiek nyomtak a vezetésért is, de Kónya Benjámin a 80. percben megkapta második sárga lapját, így megfogyatkozott Limperger Zsolt együttese. A fináncok emberelőnye azonban nem tartott sokáig, hiszen néhány perccel később Burka Bendegúz is buktatta Mojzer Györgyöt, így a hazai balhátvéd is idő előtt mehetett zuhanyozni.

A végjáték nem hozott több eseményt, így az Érdi VSE 1–1-es döntetlent játszott a Pénzügyőr vendégeként.

– Azt kaptam, amire számítottam, harcos mérkőzés volt, sajnos a játékvezetők nem voltak ebben partnerek. Nem játszottunk annyira jól, az első húsz percben talán, de egyszer-kétszer mentünk csak mögéjük, amiből szereztük a gólt is, ebből viszont több kellett volna. A jobb oldalunk nagyon nem működött és nagyon pontatlanok voltunk. Jobb játékosokból áll az Érd, de ez most nem jött ki, nem voltak elég koncentráltak a fiúk. De azt kaptam amit vártam. Nincs könnyű meccs – fogalmazott Limperger Zsolt.

– Végig uraltuk a meccset, olyan nagy helyzeteink ugyan nem voltak, mert az utolsó passzok nem jöttek össze, ezért nem tudtuk megszerezni a vezetést. Ez már a harmadik alkalom, amikor a riválisaink is pontot veszítenek akkor, amikor mi, de reméljük ez átfordul és tudunk zárkózni az Ajkára – mondta az érdiek gólszerzője, Pál Szabolcs.

Az Érdi VSE legközelebb május 5-én lép pályára, amikor a Puskás Akadémia FC II-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

NB III, Nyugati csoport, 25. forduló
Pénzügyőr SE–Érdi VSE 1–1 (0–0)
Pasarét, 200 néző. V: Szabó Levente (Skover Péter, Nagy Petra)
PSE: Czuczi – Vitelki, Szabó B., Tóth M., Burka – Karvalics, Cseh, Varga-Sebestyén – Nagy B., Füleki, Despotovic (Brkic, 67.)
Vezetőedző: Klausz László
Érdi VSE: Borek – Májer, Bozsoki, Kónya, Németh G. V. – Koós, Melczer, Pál – Kollega, Mojzer, Kelemen P. (Kalmár, 63.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Despotovic (60.), ill. Pál (71.)
Kiállítva: Burka (85.), ill. Kónya (80.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email