22_03_29_erdmost_nincskep

NB II-es ellenféllel szemben

22_03_29_erdmost_nincskep

NB II-es ellenféllel szemben

A labdarúgó Magyar Kupa hetedik körében, a legjobb 64 között az Érdi VSE NB III-as együttese a Merkantil Bank Liga NB II-ben érdekelt BSS Monori SE-t látja vendégül október 31-én, 12.30-tól az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tavaly veretlenül nyerte meg a harmadosztály küzdelmeit a Monor, amely újoncként azonban eddig kilenc pontot szerzett tizennégy mérkőzésen, ennek ellenére az előző idény csapata a nyáron még meg is erősödött, tehát nem vár könnyű mérkőzés Limperger Zsolt együttesére.

Az elmúlt időszakban – noha nem játszott ugyanabban a bajnokságban – többször találkozott egymással felkészülési mérkőzésen az Érdi VSE és az NB II-ben újonc Monori SE. Legutóbb nyáron, Monoron 3–2-es hazai győzelem született. A két együttes között számos kapcsolat van, hiszen az érdiek kapitányának, Kertész Ferencnek az egyik legjobb barátja, Fülöp Noel a Monort erősíti, ahogy az érdi nevelésű Pintér Dominik is, akinek két öccse, Nikola és Olivér pedig Limperger Zsolt alakulatát. A párharc egy mérkőzésen dől el, amennyiben a rendes játékidő során nem sikerül döntésre jutni, úgy kétszer tizenöt perc hosszabbítás következik, ha ekkor sem sikerül eldönteni a továbbjutás kérdését, akkor tizenegyespárbaj következik.

– Ha abból indulunk ki, hogy a tavalyi NB III-at úgy nyerte meg a Monor, hogy nem kapott ki és ezek után még több tehetséges MTK-játékos érkezett, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy nem gyengült tavalyhoz képest a Monor, ettől függetlenül nem feltartott kézzel megyünk ki, mindent megteszünk a továbbjutásért. Az ő dolguk, hogyan rotálják a csapatukat,

mi úgy készülünk, hogy a legjobb csapat ellen játszunk és a lehetőségeinkhez és helyzetünkhöz képest a legtöbbet szeretnénk kihozni a meccsből

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az október 31-én, 12.30-kor kezdődő találkozót Horváth Tibor vezeti, segítői Szalai Balázs és Molnár István lesznek.

Magyar Kupa, 7. forduló
10.31., 12.30:
Érdi VSE–BSS Monori SE (NB II)
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email