ÉRD – Kisvárda Master Good SE – élő közvetítés!

Egyszer, nem is oly rég sikerült legyőznie a Kisvárdát az ÉRD-nek, ráadásul azt idegenben tették Horváth Rolandék. Most hazai pályán, az ÉRD Arénában harcolhatják ki a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutást, melyet április 11-én, vasárnap 16 órától az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítünk!

 A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

 

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható!

Az ÉRD kerete
Győrffy, Györkös (kapusok), Paróczy, Csáki, Kopecz, Fekete, Kiss-Walfisch, Szabó K., Mód, Király R., Kóka, Landi, Kovács, Kiss D. Zs., Abilda
Edző: Horváth Roland

A Kisvárda Master Good SE kerete
Pásztor B., Mátéfi D. (kapusok), Udvardi, Dombi L., Habánková, Mihálffy, Zavaczki, Siska, Bouti, Dombi K., Bacenkova, Termány, Leskóczi, Szabó N.
Edző: Bakó Botond

“Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, hiszen márciusban kétszer is karanténban voltunk! Ennek ellenére nagyon szeretnénk megnyerni ezt a mérkőzést, hiszen többen vagyunk olyanok, akik még soha nem vettek részt Magyar Kupa négyes döntőben!”

– fejtette ki várakozásait Győrffy Alexandra, az ÉRD kapusa a klub honlapján. 

“Bízom benne, hogy úgy mint a legutóbbi mérkőzésen ellenük ismét győztesként tudjuk elhagyni a pályát! Ha kellően agresszív lesz a védekezésünk és támadásban is kellően koncentráltak tudunk lenni, akkor minden esélyünk meg van a győzelemre! Hiszen a tét a legjobb négy közé jutás a kupában és minden megteszünk annak érdekében, hogy ott legyünk!”

– olvasható a handballerd.hu-n Györkös Rebeka nyilatkozata.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, azonos osztályú csapatoknál ha a rendes játékidőben nem születik döntés, úgy a vendég együttes jut tovább.

A Magyar Kupa négyes döntőjét a hivatalos versenykiírás szerint 2021. május 15-én és 16-án tartják. 

A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

Női kézilabda Magyar Kupa, 5. forduló, negyeddöntő
16.00:
ÉRD – Kisvárda Master Good SE
ÉRD Aréna, zárt kapuk mögött. V.: Horváth P., Marton

 

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs