22_03_29_erdmost_nincskep

Utolsó hajrá a közönségszavazásban

22_03_29_erdmost_nincskep

Utolsó hajrá a közönségszavazásban

Mint arról korábban írtunk már, idén újra szurkolhatunk érdi lánynak is a Pest Megye Szépe döntőjében. Az, hogy kinek a fejére kerül majd 2021-ben a szépségverseny vándorkoronája, csak március 20-án fog kiderülni, de a közönségszavazást eddig toronymagasan az érdi Böhm Alexandra vezeti.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Alexandra az ELTE német-történelem tanárszakán tanul, szabadidejében szeret nagyokat kirándulni, illetve ha lehetősége van rá, utazni, idegen országokat, kultúrákat megismerni. A 24 éves hölgy születése óta Érden él, itt járt iskolába előbb az Érdligetibe (akkor még Széchenyi István Általános Iskola), majd a Gárdonyiba.

Az érdi döntős azt is elárulta, hogy családja és a barátai ösztönzésére indult a versenyen, ahol nagyon szimpatikus számára, hogy mind a szervezők, mind a versenyzők részéről barátságos légkör veszi körbe.

A döntőtől nem fél, ahogy mondja, kalandnak fogja fel az egészet, és reméli, új élményeket, új tapasztalatokat szerezhet itt.

Alexandra egyelőre a közönségszavazás első helyén áll, de január 3-áig, a szavazás végéig még sok minden történhet, így, ha teheti, támogassa őt ön is szavazatával a Pest Megye Szépe Facebook-oldalán. Ennek menete nagyon egyszerű: csak lájkolni kell Alexandra (vagy az ön által legszebbnek vélt hölgy) képét a fenti közösségi oldalon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email