22_03_29_erdmost_nincskep

Tavaszi bejárás Százhalombattán

22_03_29_erdmost_nincskep

Tavaszi bejárás Százhalombattán

Vezér Mihály, Százhalombatta polgármester csütörtököne tette közzé közösségi oldalán, hogy megkezdték a városrészenkénti tavaszi bejárást, azzal a céllal, hogy felmérjék a tél okozta károkat, hibákat a közterületeken, parkokban, játszótereken. Első körben a Déli lakótelepet járták be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Százhalombatta polgármestere és kollégái a szemlét a Kodály sétányon kezdték el , ahol a járda útburkolata több helyen javításra szorul, mert megsüllyedt. Nem mostanában keletkezett ez a probléma. A javítást csak az Arany János Általános Iskola és Gimnázium udvarán tervezett Sportcsarnok megépítése után fogják elvégezni, mivel ezen idő alatt a járda komoly tehergépjármű forgalomnak lesz kitéve.”Összegyűjtöttük azokat a meghibásodásokat, károkat, amelyek javításra szorulnak. A Műszaki Iroda közreműködésével ütemezetten megkezdjük az elhárítást az időjárás és a pénzügyi lehetőségeink függvényében. Elsőként a balesetveszély megszüntetése a legfontosabb feladat.”

Vezér Mihály arról is írt, hogy hamarosan folytatják a bejárást, amelyről a lakosokat is tájékoztatják majd.

„Közös érdekünk, hogy jobban óvjuk, vigyázzuk környezetünket. Nagyon örülnék, ha megszűnne a sok szándékos rongálás, hiszen ezek javítására elköltött pénzt ésszerű dolgokra is használhatnánk”-zárta posztját a polgármester.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email