22_03_29_erdmost_nincskep

Színt vinni az emberek életébe

22_03_29_erdmost_nincskep

Színt vinni az emberek életébe

A Let’s Colour projekt elsődleges célja színt vinni az emberek életébe, színessé varázsolni a közösségek által nap, mint nap használt tereket, épületeket. A 2030 Egyesület azt kéri, hogy javasoljunk nekik Érden belül olyan helyszínt, ahol a közösséggel együtt valami jót alkothatnának.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 2030 Egyesület közösségi oldalán írt arról, hogy lehetőségük lenne elindulni a pályázaton, de szükségük van az érdiek ötleteire, véleményére is.

A Let’s Colour 2021 elsődleges célja: színt vinni az emberek életébe. „Színessé szeretnénk varázsolni a közösségek által nap, mint nap használt tereket, legyen szó elhanyagolt városházáról, vidám gyerekzsivajtól hangos óvodáról, a falu orvosi rendelőjéről, vagy akár egy lehangoló látványt nyújtó betonkerítésről. „-olvasható a honlapjukon.

A 2030 egyesület a kéri követőitől, hogy javasoljanak Érden belül olyan helyszínt, ahol a közösséggel együtt valami jót alkothatnának. „Várunk olyan nagy (nagyon nagy) falfelületeket, amelyeket 50 liter festékkel értelmes motívumokkal, ábrákkal láthatnánk el és természetesen a tulajdonostól az engedélyt meg tudjuk hozzá a megvalósítási határidőn belül szerezni.” Mint írják, legjobb lenne önkormányzati terület, sajnos a MÁV és az Autópálya Kezelő nem mindig rugalmas.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email