22_03_29_erdmost_nincskep

Szedjük együtt!

22_03_29_erdmost_nincskep

Szedjük együtt!

Most nem gyümölcs-, hanem hulladékszedésre invitálnak érdi önkéntesek: az Érd és Sóskút közötti úgynevezett Fehér út melletti tölgyes, bokros, levendulás, mezős területen szerveznek közösségi szemétszedést június 26-án, reggel 8.30 és 11 óra között. Aki máskor segítene, arra is van lehetőség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Trini-Takács Szilvia szervező írja, az érdi környezetvédőknek és Tetlák Örs alporgármesternek köszönhetően 50 darab ÉTH zsákot kapnak, ebbe szedhetik a hulladékot. A megtelt zsákokat július 3-án szállítják majd el a hulladékudvarba a T-Systems Magyarország Zrt. által felajánlott dobozos autóval. A szemétszedéshez és az autóba pakoláshoz egyaránt várnak önkénteseket.

A közösségi szedés június 26-án reggel 8.30-tól köürülbelül 11 óráig tart (a hőség és a szúnyogok miatt), ez idő alatt bárki csatlakozhat. Aki más időpontban tud jönni,  megteheti 26-a és július 2-a között bármikor, zsákot Trini-Takács Szilvia tud adni, aki elmondja azt is, hol lehet szedni, és hova kell gyűjteni a zsákokat.   

A szedést legalább 5 fő részvétele esetén tudják megtartani, így kér mindenkit, ak tényleg el tud jönni a fenti időpontokban, jelezze részvételi szándékát az eseménynél illetve üzenetben is.

Pontos helyszín: Érd, Ajnácskő utca folytatása, Zengő utca és Fehér út között (térkép).

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email