22_03_29_erdmost_nincskep

Sikeres volt az online állatvédelmi párbeszéd

22_03_29_erdmost_nincskep

Sikeres volt az online állatvédelmi párbeszéd

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott szerint sikeres volt az online állatvédelmi párbeszéd, több mint 250 ezren mondták el véleményüket 13 fontos kérdésben az állatvédelem és a felelős állattartás témakörében. Az online kérdőív eredményeit integrálják majd a nemzeti állatvédelmi programba.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Sikeres volt az online állatvédelmi párbeszéd, több mint 250 ezren mondták el véleményüket 13 fontos kérdésben az állatvédelem és a felelős állattartás témakörében – mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott szerdán a kormány Facebook-oldalán közzétett videóban.Hozzátette, mindkét témakörben a kormány fontos döntéseket kíván hozni, ez pedig azt jelenti, hogy a többi konzultációhoz hasonlóan ez sem marad következmények nélkül.

Ovádi Péter, a nemzeti állatvédelmi program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos a videóban felsorolta az egyetértési pontokat: az ivartalanítási program kiszélesítése, a felelős állattartásra való felhívás, illetve a civil szervezetek támogatása.

Közölte, a kérdőívet kitöltők arra is rávilágítottak, hogy felül kell vizsgálni a jogszabályi környezetet a pirotechnikai eszközök használatát és a vadállatok cirkuszi szerepeltetését illetően. A miniszteri biztos megígérte, hogy az online kérdőív eredményeit integrálják a nemzeti állatvédelmi programba.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email