22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: válogatottban az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: válogatottban az érdiek

Ott lehet a decemberi, spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon az ÉRD átlövője, Alexandra Vukajlovics, aki meghívást kapott a szerb válogatott bő keretébe, míg az ÉRD fiatal jobbszélsője, Csáki Lilla a héten a juniorválogatottal készül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hosszú, közel héthetes szünet következik a K&H női kézilabda ligában, hiszen decemberben Spanyolországban rendezik a világbajnokságot, így az ÉRD a november 20-i, Vasas SC elleni győzelem után csak 2022. január 15-én lép pályára, amikor Kisvárdán vendégeskedik.

Ez az időszak jó alkalmat ad Horváth Rolandéknak, hogy tovább javítsák a játékot, azonban a héten két játékost is nélkülöznie kell, hiszen a jobbszélső, Csáki Lilla meghívást kapott a magyar junior-válogatottba, amely a héten Balatonbogláron edzőtáborozik. Csáki pedig pályára léphet a japán felnőtt-válogatott és a dánok elleni edzőmeccsen is.

Alexandra Vukajlovicsra sem számíthat a következő időszakban a vezetőedző, miután az átlövőt is meghívta Uros Bregar szövetségi kapitány (és a Siófok KC nemrég kinevezett vezetőedzője) a szerb nemzeti együttesbe, melynek tagja többek között két korábbi érdi, Jelena Lavko és Jovana Kovacsevics is, míg a klasszis szélső, Krpezs-Slezák Katarina korábban lemondta a válogatottságot.

A szerbek a december 1. és 19. között megrendezendő világbajnokságon a B-csoportba kaptak besorolást, ahol Llíriában játszanak sorrendben Lengyelországgal, Kamerunnal és az orosz válogatottal.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email