22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: szponzorhoz jutott az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: szponzorhoz jutott az ÉRD

Bruttó 50 millió forinttal szponzorálja az ÉRD női kézilabda csapatát a Fejér B.Á.L. Zrt. – számolt be a hírről Csőzik László, Érd polgármestere, hozzátéve, Horváth Rolandék az elmúlt hetek eredményeivel is bizonyították, hogy érdemesek a támogatásra, mert helyük van az NB I-ben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Csőzik László közösségi oldalán emlékeztetett, egy éve nyílt levélben fordult a Fejér B.Á.L. Zrt. tulajdonosi köréhez és személyesen Mészáros Lőrinchez, hogy támogassa a női kézilabdát Érden, hiszen a cég sok nagy beruházást valósít meg Érden az adófizetők pénzéből. Megjegyezte, a társadalmi felelősség tényleges képviselete ilyen helyzetben nem lehetőség, hanem kötelesség.

Kitért rá, az újjáalakított érdi kézilabdacsapat kevesebb pénzből gazdálkodik, mint az előző, ennek ellenére az elmúlt hetekben bizonyította, érdemes a támogatásra.

„Összeszokott, eredményes csapattá vált, amelynek biztos helye van az NB I-ben”

– emelte ki, felelevenítve az elmúlt hetek remek idegenbeli győzelmeit, a Magyar Kupában a legjobb nyolc közé jutást és a Siófok elleni szoros vereséget, melyek jelezték az ÉRD fejlődésének állomásait.

Csőzik László ezt követően bejelentette, a Fejér B.Á.L. Zrt. bruttó 50 millió forinttal szponzorálja az Érdi Sport Kft.-t. A támogatás pedig nem csak a klubnak, hanem a fenntartó önkormányzatnak is óriási segítség, hiszen nem csak az érdiek adóforintjaiból kell finanszírozni a város sikersportágát.

A polgármester bízik benne, a csapat sikerei még több céget győznek meg arról, hogy érdemes támogatni az érdi kézilabdát.

 

Szponzorhoz jutott az Érdi Felnőtt Női Kézilabdacsapat! Mint ismeretes, egy évvel ezelőtt nyílt levélben fordultam a…

Közzétette: Csőzik László – 2021. március 10., szerda

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email