22_03_29_erdmost_nincskep

New York-i galéria kiállításán két #solidaritygraffiti

22_03_29_erdmost_nincskep

New York-i galéria kiállításán két #solidaritygraffiti

A New York-i X Gallery Harlem virtuális kiállításán helyet kapott az alkotások között az Érden, érdi művész által készített #solidaritygraffiti két példánya.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint arról a graffitiket készítő művész közösségi oldalán beszámolt, „a hivatalos hirdetmények ijesztő kinézete helyett szerettünk volna valami emberbarátibb, színesen kedves és befogadhatóbbat adni az embereknek.”

Hozzátette, az alkotások közül két darab bekerült egy New York-i galéria palettájára.

„A kiállító terek bezártsága végett digitálisan hoztak létre egy galériát, ahol az alkotások, köztük az enyémek is megtekinthetők” – írja a művész.

Az X Gallery Harlem Instagram-bejegyzésében az – Érd huszonnégy pontján megjelenő – alkotásról azt írja, a gyönyörű festmény élénk színeivel olyan hatást kelt, amellyel mindenki azonosulhat.

„Ezekben a nehéz időkben mindnyájan megpróbálunk szupernők vagy szupermanek lenni” – hangsúlyozta a Galéria.

A #solidaritygraffiti kampányról korábban itt, itt és itt írtunk! Az akcióban készült alkotások érdi elhelyezkedéséről ide kattintva tudhat meg bővebb információkat.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email