22_03_29_erdmost_nincskep

Közös kórház Érdnek és Százhalombattának?

22_03_29_erdmost_nincskep

Közös kórház Érdnek és Százhalombattának?

Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere a város nevében 2 milliárd forinttal támogatná, ha megvalósuláshoz közeli állapot alakul ki, hogy Érdnek és Százhalombattának egy saját kórháza legyen. Az ügyben a közösségi oldalon egy zárt csoportban indult kezdeményezés.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a városvezető közösségi oldalán felhívta a figyelmet, az elmúlt napokban elindult Érden és Százhalombattán egy kezdeményezés, hogy a két településnek legyen saját kórháza, ezért a közösségi oldalon indítottak egy zárt csoportot Saját kórházat Százhalombattának és Érdnek névvel.

Mint Vezér Mihály hangsúlyozta, örömmel csatlakozik a kezdeményezéshez, mert fontosnak tartja, hogy a kiválóan működő Egészségügyi Központ mellett biztosítsák a lehetőséget a jövőnek és épüljön meg egy olyan korszerűen felszerelt és kiváló orvosokkal, személyzettel ellátott kórház, amely szolgálja a térség lakosságát.

Százhalombatta polgármestere kiemelte,

ha a megvalósuláshoz közeli állapot alakul ki szívesen támogatná a kórház létrejöttét 2 milliárd forinttal Százhalombatta nevében.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email