22_03_29_erdmost_nincskep

Kosárlabda: nyerhető meccsen kapott ki nüánsznyival a VMG

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosárlabda: nyerhető meccsen kapott ki nüánsznyival a VMG

Szoros mérkőzésen többször nagyobb hátrányból állt fel, mégsem tudta megnyerni a Kiss Lenke KA elleni mérkőzését a Gia Form-VMG DSE férfi kosárlabdacsapata az NB II Közép A-csoportjának nyolcadik fordulójában, miután a fővárosiak 79–71-re nyertek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rangadóra volt kilátás, hiszen a forduló előtt két egyaránt négy győzelemmel és három vereséggel álló együttes csapott össze.

Ennek megfelelően az első negyed kiélezett csatát hozott, de 23–23 után a második felvonásban több labdát is eladtak az érdiek, melyet kihasználva a hazaiak a nagyszünetre nyolcpontos előnybe kerültek (46–38).

A térfélcsere után az érdiek területvédekezése jól működött és többször is visszajöttek tízpontos hátrányból is, de a hajrában egy egyenlítési lehetőségnél az érdiek ellen ítéltek, amely befolyásolta a mérkőzés végimenetelét. Igaz, a hajrában az érdiek két eladott labdájából két hármast is elsüllyesztettek a hazaiak, akik így 79–71-re megnyerték a mérkőzést.

„Szegény embert az ág is húzza… Jól küzdött a csapat, többször felálltunk tízpontos hátrányból, de a végén hibáztunk párat és a játékvezetők sem következetesen ítéltek. Sajnálom, hogy egy nyerhető meccset elveszítettünk. A következő mérkőzéseken megpróbálunk javítani”

– összegzett Valaczkay Gábor, a Gia-Form VMG DSE játékos-edzője.

Az érdi kosárlabdázók a kilencedik fordulóban, december 12-én, vasárnap 16 órától a két hellyel előttük álló Újpest-MT II-t látják vendégül a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 8. forduló
Kiss Lenke KA–Gia Form-VMG DSE 79–71 (23–23, 23–115, 9–12, 24–21)
A Gia Form-VMG DSE pontszerzői: Riskó 18/6, Miháczi 12, Nyitrai 10/6, Naser 9/9, Szántó 8, Tóth 5/3, Felházi 5, Valaczkay 4.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email