22_03_29_erdmost_nincskep

Karácsony Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Karácsony Érden

Kormányváltás esetén Érd visszakaphatja az elvett milliárdokat. Egyebek között erről beszélt érdi fórumán Karácsony Gergely. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A főpolgármester és miniszterelnök-jelölt a Momentum és az MSZP meghívására jött Érdre, ahol részt vett egy közös fórumon. Az eseményen ott volt a Pest megye 1-es választókerület momentumos képviselő-jelöltje Ollero Marco, a szocialisták helyi elnöke Miklós László, a Momentum Mozgalom érdi elnöke, az Összefogás Érdért frakcióvezetője, Lengyel Péter, valamint Érd Megyei jogú város polgármestere és két alpolgármestere is. 

Karácsony Gergely egyebek között elmondta: kormányra kerülésük esetén prioritásként kezelik Pest megyében is az infrastruktúra fejlesztését, az utak állapotának javítását és az egészségügy rendbetételét.  

„Az általunk vezetett városok hasonló gondokkal küzdenek, számos kérdésben a főváros és Érd együttműködésre van ítélve, ilyen a közösségi közlekedés, a csapadékvíz-gazdálkodás, az úthálózatfejlesztés és a klímavédelem. Ezekben szorosabbra fűzzük az együttműködést. Szeretném, ha a következő kormány – bármelyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt is vezeti majd – tisztában lenne azzal, mire van szükségünk Érden” – mondta a találkozó után Csőzik László, hozzátéve, valamennyi ide látogató ellenzéki miniszterelnök-jelölttel örömmel találkozik, mert tudja, hogy „elkötelezett demokraták és tiszteletben fogják tartani az önkormányzatok szabadságát”. Az Érd Most kérdésére a polgármester megerősítette: Karácsony Gergely megígérte, kormánya visszaadja Érdnek az elvont több mint 2 milliárd forintot.  

A találkozó végén az összes résztvevő, köztük a főpolgármester és Csőzik László is arra buzdított mindenkit, hogy vegyen részt az ellenzéki előválasztáson, mert csak így van esély leváltani a Fidesz-kormányt, és visszakapni mindazt, amit elvett Érdtől.

Az ellenzéki előválasztás menetrendjéről, a választókerület jelöltjeiről, a szavazási lehetőségekről ide kattintva olvashat bővebben!  

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email