22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: játékos és edző is a korosztályos tehetséggondozón

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: játékos és edző is a korosztályos tehetséggondozón

A Kárpáti Farkasok két játékosa, Tóth Flórián és Nagy Ábel Dániel, illetve a klub kapusedzője, Gyenes Dávid is részt vett az U14-es fiú jégkorongozók tehetséggondozó programján, melyet a budapesti Tüskecsarnokban tartottak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a klub honlapján beszámoltak róla, Gyenes Dávid, a Kárpáti Farkasok kapusedzője irányította a fiatal kapusok munkáját az U14-es korosztály budapesti Tüskecsarnokban tartott tehetséggondozó programján, akit Vas Márton, a Magyar Jégkorong Szövetség általános igazgatója kért fel a posztra a programban résztvevő szakemberek ajánlására.

Mint elmondta, nagy megtiszteltetés ez számára, hogy számítanak rá a programban, melyben a klub is támogatja.

„Maximalista embernek tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg magam, szeretném a válogatottnál is kihozni magamból és a kapusokból is a lehető legjobbat. Szeretnék minél többet tanulni és fejlődni, amit fel tudok használni a hétköznapokban és egy plusz löketet adhat a saját kapusaim fejlesztéséhez is Érden”

– fogalmazott Gyenes Dávid, aki mellett ott volt a tehetséggondozón itt volt a Kárpáti Farkasok két növendéke, Tóth Flórián és a kapus, Nagy Ábel Dániel is.

A 45 mezőnyjátékosnak és hat kapusnak tartott program célja az U14-es korosztályba tartozó gyermekek képességeinek fejlesztése a jégen, szárazföldön és mentálisan is.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email