22_03_29_erdmost_nincskep

Hetedszer is jazzfesztivál

22_03_29_erdmost_nincskep

Hetedszer is jazzfesztivál

Csütörtökön kezdődik az Érdi Jazz Fesztivál. A nyitó program - Jazz és Irodalom Dragomán Györggyel és Lantos Zoltánnal - már biztos, hogy telt házas lesz. A Bundáskenyérben Irk Réka, a fesztivál menedzsere beszélt a részletekről, többek közt arról, hogy nem kell védettségi igazolvány a részvételhez.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Jazz Fesztivál rengeteg érdeklődőt vonz, a rendezvények minden évben telt házasak: nemcsak érdi és budapesti, hanem szegedi, esztergomi, szentendrei, váci érdeklődők is jönnek.

– Fontosnak tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, hogy ne forduljunk a pop felé, hanem tényleg dzsesszről legyen szó. A legjobbak jönnek ebből a műfajból – hangsúlyozta Réka, aki úgy próbálja összeállítani a műsort, hogy különleges is legyen, de a fiataloknak is bemutatkozási lehetőséget kínáljon. 

– Két éve a magyar dzsesszművészek sokkal kevesebbet tudnak zenélni, mint korábban, a pandémia miatt. Ezért fontos volt, hogy őket hívjuk meg – tette hozzá a menedzser.

A műsor a fesztivált támogató AVL cég épületében kezdődik, Dragomán György és Lantos Zoltán fellépésével, amire előzetesen regisztrálni kellett, és be is teltek a helyek. 

– Egy-egy koncerten 200-250-en szoktak lenni. Reméljük, ezt a számot most is tudjuk tartani. Minden évben növekedett a látogatók száma, de mivel már nem ingyenes a fesztivál, elképzelhető, hogy ez levesz a látogatószámól  – mondta Réka, akitől megtudtuk azt is, hogy a látogatóknak nem kell védettségi igazolvány.


További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email