22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Nagykanizsán zárja az őszt az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Nagykanizsán zárja az őszt az Érdi VSE

November végén az FC Nagykanizsa több játékosa is megfertőződött a koronavírussal, ezért az NB III Nyugati csoportjának 16. fordulójában rendezett Érdi VSE elleni mérkőzésre csak december 9-én, 13 órától kerül sor a Nagykanizsai Olajbányász Stadionban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az FC Nagykanizsa–Érdi VSE mérkőzéssel zárul az őszi idény az NB III Nyugati csoportjában, ahol két hektikusan szereplő együttes csap össze egymással, de az érdieknek jó előjel, hogy bajnokin még veretlenek a zalaiakkal szemben, akik ellen legutóbbi két idegenbeli mérkőzésüket is megnyerték.

Igaz, Limperger Zsolt együttese nem biztos, hogy olyan szívesen emlékszik vissza a zalaiak elleni találkozóra, hiszen először még a Magyar Kupában találkoztak a felek, amikor az érdiek kétgólos előnyről egy tízperces rövidzárlat miatt búcsúztak, amikor a megyei bajnokságban szereplő Nagykanizsa fordított és 3–2-re nyert. Az azóta lejátszott öt bajnokiból viszont három döntetlen mellett kétszer is az érdiek örülhettek.

A 2021/22-es évadban azonban az FC Nagykanizsa és az Érdi VSE sem tudott kiegyenlített teljesítményt nyújtani. Limperger Zsolt csapatának idényét elképesztő sérüléshullám kísérte végig, így a vezetőedző a legutóbbi, Bicskei TC elleni találkozón sérülés miatt nyolc, eltiltás miatt további egy labdarúgójára sem számíthatott.

A zalaiak Koller Zoltán irányításával kezdték a szezont és bár többek között hazai pályán a Mosonmagyaróvárt is legyőzték (3–2), de nem sokkal később a Soprontól például simán kikaptak (1–4). A bajnokaspiráns BVSC-Zugló elleni 6–1-es hazai fiaskó után pedig megköszönték a vezetőedző munkáját és a szakmai irányítást az a Gombos Zsolt vette át/vissza, aki korábban a harmadosztályba is feljuttatta az együttest. Az új szakvezető bár két vereséggel kezdett (Veszprémben és otthon a Bicskétől kaptak ki), de Felcsúton és Zalaegerszegen is legyőzte a helyiek második csapatát.

Mint az Érdi VSE honlapjának nyilatkozó érdi vezetőedző, Limperger Zsolt elmondta, meglepte a Nagykanizsa szereplése, mert játékerő alapján a mezőny elején lenne a helyük, jelenleg pedig hét győzelemmel, két döntetlennel és tíz vereséggel csupán a tizennegyedik helyet foglalják el, kétpontos hátránnyal a 7–4–8-as mérleggel és 25 ponttal álló érdiek mögött.

„Leszünk annyian, hogy ki tudjunk állni. Aki játszani fog, az biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy meg fog tenni mindent, mint Bicskén, ahol úgy érzem, a srácok mindent beleadtak, hogy ponttal távozzunk, de most olyan időszakban vagyunk, hogy ennyire telt. Bízom benne, hogy a szerencse is támogat minket, ha már ilyen sokat beleteszünk egy-egy meccsbe és remélem, ez pontokban is mérhető lesz”

– fogalmazott Limperger Zsolt.

A december 9-én, 13 órakor kezdődő FC Nagykanizsa–Érdi VSE mérkőzést Héra Csanád vezeti, segítői Keszthelyi Tamás és Bizderi Nikolett lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 16. fordulóból pótolt mérkőzés
12.09., 13.00:
FC Nagykanizsa–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email