22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: idegenben, hátrányból, hárommal

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: idegenben, hátrányból, hárommal

Utolsó téli felkészülési mérkőzésén 5-2-re nyert a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő SBTC vendégeként a Nyugati csoportban ötödik helyezett Érdi VSE, amely február 28-án, 11 órától a ZTE FC II vendégeként kezdi a tavaszi idényt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kisebb csúszással kezdődött az Érdi VSE salgótarjáni főpróbája, ugyanis az egyik kisbusz meghibásodott, így bő egyórás csúszással érkezett meg a vendég delegáció Nógrád megye székhelyére.

A közjáték azonban nem zavarta meg az érdieket, akik szinte komplett csapattal tudtak kiállni és ennek köszönhetően az első percek kifejezetten kiegyenlített küzdelmet hoztak sok helyzettel.

Ebből a tizedik percben egyet egy jobboldali centerezés után váltott gólra a házigazda, de újabb tíz perccel később a Popov Patrik buktatásáért megítélt tizenegyest Koós Gábor vágta a kapuba. Bár a szünet előtt Kollega Krisztiánnak több ziccere is akadt, mégis 1-1-gyel vonultak pihenőre a felek.

A második játékrészben azonban egyre egyértelműbbé vált az érdiek akarata. Ennek eredményeként Koós Gábor előbb kiharcolt, majd 25-ről, enyhén balról gyönyörűen értékesített is egy szabadrúgást (1-2).

Újabb néhány perccel később Koós kiugratása után Kollega remekül pörgetett a kapus mellett a hosszúba (1-3), majd a csereként beálló Farkas Bálint jobboldali beadására tökéletesen érkezett a hosszún Kalmár Domonkos (1-4).

Bár egy újabb tizenegyessel ismét közelebb került az SBTC, de az 5-2-es végeredményt a hajrában Bozsoki Imre állította be.

“Majdhogynem komplett csapattal tudtunk felállni, ez látszott a csapaton is. Sok helyzetünk volt, attól függetlenül, hogy a hazai játékvezetők összehoztak két gólt nekünk, de nem ez a lényeg. A sok helyzetünkből jópárat berúgtunk, úgyhogy bizakodó vagyok a jövő héttel és a bajnoksággal kapcsolatban is”

– értékelte a főpróbát Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE a tavaszi idényt február 28-án, 11 órakor a ZTE FC II vendégeként kezdi meg.

Felkészülési mérkőzés
SBTC-Érdi VSE 2-5 (1-1)
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Honti, Bozsoki, Csiszár, Varga T. – Kalmár, Kócsa, Koós – Popov, Kollega
Csereként pályára léptek: Balogh Á., Farkas B., Molnár B., Kertész B., Sulyok, Fügedi, Földesi
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Tarlósi (9., 75. perc – a másodikat 11-esből), ill. Koós (19. p., 55. p. – az elsőt 11-esből), Kollega (63. p.), Kalmár D. (68. p.), Bozsoki (85. p.)

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email